Filler er ett injeksjonsprodukt. Det er  en gelé som er laget for å «fylle ut» eller rette ut et område i huden. Fillers kan gjøre huden strammere, øke volum, rette ut små og store rynker, endre neseprofil, hakeprofil og kjeveprofil, rette ut arr etter bla. Acne og ujevnheter i ansiktet som usymmetrisk ansikt, ujevne lepper og gjenoprette Triangle of Youth. Gjerne da i kombinasjon med botox.

I takt med utviklingen har det dukket opp nye teknikker og fillerssammensetninger som gir ett naturlig å diskret resultat. Bruk av kosmetisk filler kan diskret gi tilbake ansiktet noe av volumet alderen tar i fra oss i tilegg til å forme om deler av ansiktet ved hjelp av nesefiller, kjevefiller, leppefiller og kinnfiller. Lumen-aMed jobber alltid for ett naturlig resultat. Varigheten på filleren er avhengig av typen, men behandlingen er ikke permanent.

Leppefiller er en populær behandling, men som med alle andre behandlinger er det her viktig med et naturlig resultat. Ikke alle lepper egner seg for filler, og du må ha realistiske forventninger til behandlingsresultatet og leppevolum må bygges over tid. Mange ønsker å få leppene slik de hadde for noen år siden. Aldringsprosessen rammer også leppevevet, og en voksen leppe har mistet både volum, spenst og fuktighet. Leppefiller kan gi tilbake volumtap på en diskret måte. Å øke volumet i en slik grad man ofte ser på yngre kjendiser er noe som krever flere behandlinger og er ikke ett realistisk resultat etter en behandling. 

Ved fillerbehandling blir Hyaluronsyre injisert inn i rynkene for å fylle de opp eller for å minske volumtap som feks kommer av aldring. Eller å gi tilbake volum og konturer på lepper. Hyaluronsyre er et stoff som naturlig finnes i  kroppen. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Behandlingen gir umiddelbare resultater, men endelig resultat ses først etter noen dager.

Filler har en varighet på ca 6-18 måneder – men effekten er ikke permanent. Hvor lenge behandling holder, avhenger av en rekke forskjellige faktorer, feks. behandlingsform, det behandlede området, hudtype, hudtilstand, livsstil og alder.

 

Vi gir Fillerbehandling i Porsgrunn og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Kunnskap gir trygghet. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.

FILLERBEHANDLINGER VI TILBYR
  • LEPPEFILLER
  • TEAR TROUGH
  • NASOLABIALE LINJER
  • VOLUMISERING av feks kinn
  • RIHNOSYMMETRI/NESEFILLER
  • HAKEFILLER/HAKEKORRIGERING
  • KJEVEFILLER/KJEVEKORRIGERING
  • BLANCHING TEKNIKK av fine linjer som feks røykerynker
  • VOLUMISERING AV HELE ANSIKT

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert botox Porsgrunn. Kunnskap gir trygghet!

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert Botoxbehandling og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling porsgrunn, botox Porsgrunn og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Kunnskap gir trygghet. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.