HVA ER MESOTERAPI?
Mesoterapi er relativt ny estetisk behandlingsform i Norge, men er svært utbredt i bla USA. Det er en global behandling mot årsakene og konsekvensene av flere tilstander som har vært anvendt av førende klinikker verden over gjennom lengre tid.

Enkelt sagt, Mesoterapi er en injeksjonsbehandling hvor næringskompleks sprøytes rett inn i huden ved hjelp av mange små injeksjoner så huden jobber innenifra.

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, som tilfører huden hyaluronsyre – som finnes naturlig i kroppen – og en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler som hjelper med å forbedre hudkvaliteten og elastiteten.  Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning.

Avhengig av næringskomplekset behandler mesoterapi effektivt bla tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, grov og ujevn hudtone, solskader, acnearr, strekkmerker, håravfall og mye mer. 

Man bør ta høyde for at det vanligvis kan gå noen dager med rødme i huden, små blåmerker, og noe hevelse etter sprøytestikkene. Hvis din hud er sensitiv kan til tilhelingsprosessen ta ytterlige tid.

BEHANDLINGEN

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper. Behandlingen gis ikke til personer med visse autoimmune sykdommer eller kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden. For å unngå ubehag bruker man bedøvelseskrem i forkant av behandlingen, og det anbefales å møte til time uten sminke på huden.

Området som skal behandles smøres inn med lokalbedøvende krem. Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

VÅRE MESOTERAPIVARIANTER

Bruk linkene under for å lese om de forskjellige mesoterapibehandlingene vi tilbyr.