Vi utfører medisinsk hudpleie, hudforberedende behandlinger, medisinske og kosmetiske injeksjonsbehandlinger og andre typer avanserte injeksjonsbehandling, inkludert flere typer medisinsk Botox og kosmetisk botox Porsgrunn. Våre behandlinger utføres av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist med stor kunnskap om ansiktet og kroppens anatomi. Alle behandlere som tilbyr kosmetisk injeksjonsbehandling skal ha en medisinsk ansvarlig lege. Hos Lumen-aMed droppes mellomleddet og behandlingen blir utført direkte av kosmetisk lege.

Behandlingen blir alltid utført av kosmetisk lege og injeksjonsspesialist , og dette gir deg som klient en garanti om at du får riktig behandling utført på en trygg og forsvarlig måte av noen med bred kompetanse innen feltet. All behandling utføres i tråd med medisinske, etiske retningslinjer og målet er alltid et friskt, naturlig utseende. 

Lumen-aMed kosmetisk klinikk tilbyr botoxbehandling av bla uønskede rynker og aldrende hud, mesoterapi for grov hud, solskadet hud, arr etter acne, pigmentforandringer, filler behandling, volumifisering av kinn, filler i rynker, leppefiller og medisinsk behandling, som bla.  botoxbehandling av svetteproblematikk og botoxbehandling av kjevesmerter pga tanngnissing, botoxbehandling av hodepine og botoxbehandling av migrene, samt botoxbehandling av annen smerte utløst av spenninger. I tillegg tilbyr vi flere typer mesoterapibehandlinger, Profhilobehandling og arrbehandling med silikongel/silikonplaster. 

 

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert botox Porsgrunn. Kunnskap gir trygghet!

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert Botoxbehandling og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi girfillerbehandling, mesoterapibehandling, botox Porsgrunn og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Kunnskap gir trygghet. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.