F-PPC

Effektiv stimulering av fettforbrenningen og reduserer lokale fettansamlinger, som feks dobbelthake. Fosfatidylkolin: er en fosforglyceride flerumettet fettsyre i familie med lecitin,. Det øker permeabiliteten i adiposevevet, dermed klarer vi å stimulere utskillelse av lipider. Lecitin øker og stimulerer enzymer som er ansvarlig for nedbrytning av lipider.

Sodium deoxycholate (natrimdeokoksolat): Natriumsalt reduserer den overfladiske spenningen og forbedrer fettemulgeringen, dette stimulerer fettforbrenningen og sørger for at fettet blir vannløselig (hydrofob) som gjør det lettere og eliminere i tarmene.

BEHANDLINGSOMRÅDE Lokale fettansamlinger på normalvektige/lett overvektige. Feks dobbelthake, fettdepo ved armhule.

BEHANDLINGEN
Området som skal behandles smøres inn med lokalbedøvende krem. Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

BEHANDLINGSPROTOKOLL
3 til 5 behandlinger, 1 behandling hver 3 uke