Våre behandlinger

BOTOX

Linjer og rynker i ansiktet forårsakes ofte av ansiktets mimikk. Som følge av små gjentatte muskelkontraksjoner oppstår linjer og rynker som blir permanente også når musklene ikke brukes. Botulismetoksin settes der hvor de små musklene får sine signaler om å bevege seg. Den blokkerer derfor nervesignalene til musklene og hemmer derfor muskelaktiviteten på det stedet den benyttes. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker, motarbeider nedtrekk i huden og har en foryngende egenskap. Botulismetoksin er ett reseptbelagt legemiddel som skrives ut av lege og blir også brukt mot migrene, tanngnissing, svettebehandling, skjeling, spasmer og mange flere medisinske behandlinger. Vi tilbyr botoxbehandling av sinnarynke, botoxbehandling pannerynker, botoxbehandling kråketær, botoxbehandling sur-munn, botoxbehandling platysmabånd, Nefertitilift ved hjelp av botox, medisinskbotoxbehandling av svetteproblemer, botoxbehandling av migrene, botoxbehandling av spenningshodepine, botoxbehandling av røykerynker, botoxbehandling av kjeveheng for å nevne noe.

FILLER

Filler er ett injeksjonsprodukt. Det er  en gelé som er laget for å «fylle ut» eller rette ut et område i huden. Fillers kan gjøre huden strammere, øke volum, rette ut rynker, rette ut nese, gi høyere kinnbein, tydligere hake og kjevelinje, samt fylle ut rynker, gi volum og rette ut ujevnheter i ansiktet. I takt med utviklingen har det dukket opp nye teknikker og fillerssammensetninger som gir ett naturlig å diskret resultat. Bruk av kosmetisk filler kan diskret gi tilbake ansiktet noe av volumet alderen tar i fra oss og rette opp ubalanserte profiler. Lumen-aMed jobber alltid for ett naturlig resultat. Vi gir leppefiller, kjevefiller, rihnosymmetri/nesefiller, filler kinn, filler kinnben, filler nasolabialelinjer, filler marionette linjer, tearthrough behandling, røykerynke behandling og vi kan gi pakkeløsning for å gjenoppretter Triangle of youth. (4 ml+)

Lumen-aMed tilbyr avanserte fillerbehandlinger og er antageligvis en av de eneste som tilbyr lokalbedøvelse ( itilegg til nummende krem) på leppefiller.

PROFHILO

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut. En effektiv, ikke-kirurgisk ansiktsløftning. Profhiloehandlingen gies ved hjelp av ett lite antall injeksjoner i ansikt, hals, bryst eller på overarmer. Profhiloehandlingen kan også gies for å forynge hendene.4

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Storgata 161, porsgrunn

Org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert botox Porsgrunn.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert Botoxbehandling og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  botox Porsgrunn og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.