Våre behandlinger

«På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også sende oss en  epost på post@lumenamed.no så kan vi svare på det du måtte lure på.»

KOSMETISKE BEHANDLINGSINJEKSJONER OG MEDISINSKE INJEKSJONSBEHANDLINGER

Linjer og rynker i ansiktet forårsakes ofte av ansiktets mimikk. Som følge av små gjentatte muskelkontraksjoner oppstår linjer og rynker som blir permanente også når musklene ikke brukes. Vi tilbyr kosmetiske injeksjoner av Linjer/rynker mellom øyenbryn,  Linjer i pannen, Linjer ved øyekroken,  Nedadgående linjer ved munnviker, Sterk muskelaktivitet i hake, For mye tannkjøtt som viser når man smiler platysmabånd, Nefertitilift, medisinske injeksjonsbehandlinger av svetteproblemer, muskelavslappende injeksjoner for spenningshodepine, behandling av linjer over munn for å nevne noe.

FILLER

Filler er ett injeksjonsprodukt. Det er  en gelé som er laget for å «fylle ut» eller rette ut et område i huden. Fillers kan gjøre huden strammere, øke volum, rette ut rynker, rette ut nese, gi høyere kinnbein, tydligere hake og kjevelinje, samt fylle ut rynker, gi volum og rette ut ujevnheter i ansiktet. I takt med utviklingen har det dukket opp nye teknikker og fillerssammensetninger som gir ett naturlig å diskret resultat. Bruk av kosmetisk filler kan diskret gi tilbake ansiktet noe av volumet alderen tar i fra oss og rette opp ubalanserte profiler. Lumen-aMed jobber alltid for ett naturlig resultat. Vi gir leppefiller, kjevefiller, rihnosymmetri/nesefiller, filler kinn, filler kinnben, filler nasolabialelinjer, filler marionette linjer, tearthrough behandling, røykerynke behandling og vi kan gi pakkeløsning for å gjenoppretter Triangle of youth. (4 ml+)

Lumen-aMed tilbyr avanserte fillerbehandlinger og er antageligvis en av de eneste som tilbyr lokalbedøvelse ( i tilegg til nummende krem) på leppefiller.

Våre behandlinger har 20 års aldersgrense. 

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Gregorius Dagssons gate 207,  Skien

org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert rynkeinjeksjon Skien.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert rynkeinjeksjon og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  rynkeinjeksjon Porsgrunn, Skien og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.