Botox

Linjer og rynker i ansiktet forårsakes ofte av ansiktets mimikk. Som følge av små gjentatte muskelkontraksjoner oppstår linjer og rynker som blir permanente også når musklene ikke brukes. Botulismetoksin settes der hvor de små musklene får sine signaler om å bevege seg. Den blokkerer derfor nervesignalene til musklene og hemmer derfor muskelaktiviteten på det stedet den benyttes. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker,motarbeider nedtrekk i huden og har en foryngende egenskap. Botulismetoksin er ett reseptbelagt legemiddel som skrives ut av lege og blir også brukt mot migrene, tanngnissing, svettebehandling, skjeling, spasmer og mange flere medisinske behandlinger. Vi tilbyr botoxbehandling av sinnarynke, botoxbehandling pannerynker, botoxbehandling kråketær, botoxbehandling sur-munn, botoxbehandling platysma bånd, Nefertitilift ved hjelp av botox, botoxbehandling av svetteproblemer, botoxbehandling av migrene, botoxbehandling av spenningshodepine, botoxbehandling av røykerynker, botoxbehandling av kjeveheng for å nevne noe.

Filler

Filler er ett injeksjonsprodukt. Det er  en gelé som er laget for å «fylle ut» eller rette ut et område i huden. Fillers kan gjøre huden strammere, øke volum, rette ut rynker, rette ut nese, gi høyere kinnbein, tydligere hake og kjevelinje, samt fylle ut rynker og gi volum. I takt med utviklingen har det dukket opp nye teknikker og fillerssammensetninger som gir ett naturlig å diskret resultat. Bruk av kosmetisk filler kan diskret gi tilbake ansiktet noe av volumet alderen tar i fra oss. Lumen-aMed jobber alltid for ett naturlig resultat. Vi gir leppefiller, kjevefiller, rihnosymmetri/nesefiller, filler kinn, filler kinnben, filler nasolabialelinjer, filler marionette linjer, tearthrough behandling, røykerynke behandling og vi kan gi pakkeløsning for å gjenoppretter Triangle of youth. (3 ml+)

PROFHILO

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut. En effektiv, ikke-kirurgisk ansiktsløftning. Profhiloehandlingen gies ved hjelp av ett lite antall injeksjoner i ansikt, hals, bryst eller på overarmer. Profhiloehandlingen kan også gies for å forynge hendene.

Mesoterapi

Mesoterapi er relativt ny estetisk behandlingsform i Norge, men er svært utbredt i bla USA. Det er en global behandling mot årsakene og konsekvensene av aldrende hud som har vært anvendt av førende klinikker verden over gjennom lengre tid.

Enkelt sagt, Mesoterapi er en injeksjonsbehandling hvor næringskompleks sprøytes rett inn i huden ved hjelp av mange små injeksjoner så huden jobber innenifra.

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, som tilfører huden en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler som feks hjelper med å forbedre hudkvaliteten og elastiteten.  Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning. Vi tilbyr ett bredt spekter av mesoterapibehandlinger.

PB Serum Medical

PB Serum Medical er vår aller nyeste behandling. PB Serum Medical er en ny enzym-injeksjonbehandling som har vært på markedet i 2 år og er etablert i 12 land. Endelig er det blitt lansert i Norge og Sverige, og vi er en av de heldige klinikkene som kan tilby denne behandlingen.

Behandlingen går ut på å injisere kombinasjonsblandinger av ulike enzymer og hyaluronsyre og injisere substansen i områdene som skal behandles. Behandlingen er 100% biologisk og produktet er CE-godkjent, Kiwa sertifisert og Iso sertifisert.

PB Serum Medical behandler:
– Alle arr, også keloide arr, brannskader og acnearr. (Virker best på nye arr som er under ett år gamle)
– Lokalisert fett som: dobbelthake, hamsterkinn, fett på armer, “bh-fett”, love handles, innside lår, utside lår, magefett.
– Fettansamlinger på armer, hals, mage, knær, ridebukselår mm.
– Cellulitter
– Løs hud på hals, mage etter graviditet/vektnedgang, kinn, grevinneheng-armer, knær, albuer
– Fibroser etter operasjoner/skader
– Jawline definisjon
– Ansiktsoppstramming

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert botox Porsgrunn. Kunnskap gir trygghet!

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert Botoxbehandling og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi girfillerbehandling, mesoterapibehandling, botox Porsgrunn og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Kunnskap gir trygghet. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.