Innhold

Fillerbehandling

Filler er ett injeksjonsprodukt. Det er en gelé som er laget for å «fylle ut» eller rette ut et område i huden. 

I takt med utviklingen har det dukket opp nye teknikker og fillerssammensetninger som gir ett naturlig å diskret resultat.  Lumen-aMed AS jobber alltid for ett naturlig resultat. Varigheten på filleren er avhengig av typen som er brukt og området som er behandlet, men behandlingen er ikke permanent.

Ved fillerbehandling blir Hyaluronsyre injisert inn i rynkene for å fylle de opp eller for å minske volumtap som feks kommer av aldring. Hyaluronsyre er et stoff som naturlig finnes i kroppen. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Behandlingen gir umiddelbare resultater, men endelig resultat ses først etter noen dager.

Filler har en varighet på ca 6-24 måneder , avhengig av behandlet område– men effekten er ikke permanent. Hvor lenge behandling holder, avhenger av en rekke forskjellige faktorer, feks. behandlingsform, det behandlede området, hudtype, hudtilstand, livsstil og alder.

NESEFILLE

Rhinosymmetri / nesefiller

Nesekorreksjon med filler brukes til å endre og forme nesen helt uten kirurgi. Dette er en ikke-kirurgisk prosedyre der filler brukes til å skape en rette ut nesebroen, fylle ut søkk/svaier samt korrigere nesespissens vinkel.

 

HAKE

Hakefiller

Størrelsen på haken kan ha svært mye å si for proporsjonene i ansiktet. Ved hjelp av filler kan vi definere hake, skarpe mer harmoni ved kjevelinjen og gi en skarpere profil. 

Noen er plaget med et dypt søkk i haken og ønsker å fjerne denne for et mykere utseende. Andre ønsker å bygge opp en mer tydelig hake og noen ønsker en mer maskulin hake. Enkelte ønsker også å gi ansiktet fylde og form ved å strukturere kjevelinjene. 

Filler er en veldig enkel og effektiv behandling for å skape symmetri. 

Cute, attractive woman on a white background

Leppefiller

Leppefiller er en populær behandling, men som med alle andre behandlinger er det her viktig med et naturlig resultat. Ikke alle lepper egner seg for filler, og du må ha realistiske forventninger til behandlingsresultatet og leppevolum må bygges over tid.

Mange ønsker å få leppene slik de hadde for noen år siden. Aldringsprosessen rammer også leppevevet, og en voksen leppe har mistet både volum, spenst og fuktighet. Leppefiller kan gi tilbake volumtap og kontur på en diskret måte. Å øke volumet i en slik grad man ofte ser på yngre kjendiser er noe som krever flere behandlinger og er ikke ett realistisk resultat etter en behandling.

Vi tilbyr lokalbedøvelse, i tillegg til bedøvende krem om dette er ønskelig. Dette må bestilles på forhånd og gir ett lite tillegg i prisen.

 

selective-focus-portrait-photo-of-woman-in-red-t-shirt-3148937

Tear through / søkk under øyne

Tear Trough behandling er en behandling som utføres med filler. Behandlingen passer for deg som har mørke ringer forårsaket av søkk under øynene.

Ved å injisere filler under øynene kan vi løfte søkket opp igjen så du får ett mer våkent blikk. Søkket er en synlig fordypning der tårnbåndets leddbånd sitter (under øyet) og det er denne vi løfter opp. 

Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser eldre eller litt sliten ut.

Ved å injisere hyaluronsyrefiller under huden i området kan vi erstatte tapt volum slik at søkket løftes opp igjen og du får et mer våkent blikk

jawline

Kjevefiller

Ved hjelp av filler kan man få en mer definert kjevelinje ved å legge filleren inn langs kjevelinjen. Slik øker man volum og skaper en mer definert kjevelinje. Denne behandlingen taes ofte sammen med hakefiller.

Denne behandlingen gir også en liten oppstrammende effekt på halsen og minsker heng.

juvederm-treatment-around-the-lips

Nasolabiale linjer

Filler i nasolabiale linjer gir en umiddelbar foryngende effekt. De nasolabiale rynkene er de dype linjene som løper fra hver side av nesen og ned mot munnen.  Ansiktet taper elastisitet og fett når vi blir eldre. Dette fører til at linjene blir synlige også selv om vi ikke smiler. 

pexels-alexander-krivitskiy-1018425

Volum kinnbein og kinn

Med alderen kan fylden i kinnene forsvinne. Med filler kan vi bygge opp volum både i kinn og kinnben eller vi kan bygge opp høye kinnbein uten at man har det fra naturens side.

Med filler kan vi bygge opp kinnben og markere dem. Å injisere filler i kinnben kan gi hele ansiktet et løft, ofte kombineres dette med behandling av kjevelinje.

iStock-546436836

Marionettelinjer

Linjene fra munnviken til kjeven – eller marionette linjer som de blir kalt, kan få oss til å se sure ut om de blir svært fremtredende. Linjene kommer ofte når vi eldes.

Med fillerbehandling reduseres linjene og gir et mer ungdommelig utseende. Produktet blir lagt i selve linjen for å jevne ut fordypningen. Behandlingen kan samtidig løfte munnviker som henger litt.

 

Brow lift botox nouvique Medical

Voluminisering / ansiktskonturering

Vi får ofte spørsmål om hva volumisering betyr. Når vi eldes, synker og senker ansiktsvolumet nedover. Med ansiktskonturering så løfter vi og skape volum på en naturlig og diskret måte eller forsterke funksjoner som allerede eksisterer, som en mye skarpere kjevelinje, fyldigere lepper eller mer fremtredende hake. Alt dette er mulig ved hjelp av filler som Kardashians på bildet er ett godt eksempel på (selv om de færreste går like drastisk til verks som dem). 

Ved voluminisering av ansikt må man regne med at det går +4ml filler og i enkelte tilfeller må man ta det over flere behandlinger om mye volum skal bygges.

pexels-photo

Maskulinisering

Ved bruk av filler kan vi  maskulinisere ansiktet.

Typiske områder som da blir behandlet er hake, kjeve og kinnben. Det kreves en annen teknikk på maskulinisering av menn enn volumisering av kvinneansikt. 

Som voluminisering av kvinneansikt vil det gå +4ml filler for å bygge større volum. Noen ganger mer. Siden maskuline kjevepartier og haker er bredere enn kvinners.

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Gregorius Dagssons gate 207,  Skien

org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert rynkeinjeksjon Skien.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert rynkeinjeksjon og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  rynkeinjeksjon Porsgrunn, Skien og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.