Kunnskap gir trygghet - kosmetiske leger og injeksjonspesialister

Vi utfører medisinske og kosmetiske injeksjonsbehandlinger og andre typer avanserte injeksjonsbehandling, inkludert flere typer medisinske injeksjoner og kosmetiske rynkeinjeksjoner Skien. Våre behandlinger utføres av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist med stor kunnskap om ansiktet og kroppens anatomi. Alle behandlere som tilbyr kosmetisk injeksjonsbehandling skal ha en medisinsk ansvarlig lege. Hos Lumen-aMed AS droppes mellomleddet og behandlingen blir utført direkte av kosmetisk lege.

Behandlingen blir alltid utført av kosmetisk lege og injeksjonsspesialist , og dette gir deg som klient en garanti om at du får riktig behandling utført på en trygg og forsvarlig måte av noen med bred kompetanse innen feltet. All behandling utføres i tråd med medisinske, etiske retningslinjer og målet er alltid et friskt, naturlig utseende. 

Lumen-aMed AS kosmetisk klinikk tilbyr injeksjonsbehandling av bla uønskede rynker og aldrende hud, filler behandling, volumifisering av kinn, rhinosymmetri,  filler i rynker, leppefiller og medisinsk behandling, som bla.  injeksjonsbehandling av svetteproblematikk og injeksjonsbehandling av kjevesmerter pga tanngnissing, injeksjonsbehandling mot hodepine samt injeksjonsbehandling av annen smerte utløst av spenninger. I tillegg har vi nettbutikk med silikongel/silikonplaster for arrbehandling.

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Gregorius Dagssons gate 207,  Skien

org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert rynkeinjeksjon Skien.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert rynkeinjeksjon og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  rynkeinjeksjon Porsgrunn, Skien og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.