BETAL MED KLARNA

 

Lumen-aMed ønsker å gi deg muligheten for del-betaling eller utsettelse av hele beløpet i 8 uker igjennom Klarna. (Gjelder kun fillerbehandlinger og rynkeinjeksjoner med botox) Klarna spesialiserer seg på betalingsløsninger over internet og her kan du se ulike løsninger

 

Faktura. Betal innen 14 dager uten noen ekstra kostnad.

Betal om 8 uker
Kr 39,- i etableringsgebyr 0% rente. Har du et kjøp på kr 3.000,- betaler innen forfall er det kun Kr 39,- i gebyr. Betales det senere enn forfall gjelder effektiv rente på 16,76.
Les mer om dette i Vilkår.

Konto/Del opp. Betal litt hver måned.
* 3 måneder (går an og trykke på en knapp i datasystemet som vil vise alternativet)
Eks. Kr 3.000,- 1078,-/mnd. I 3 måneder
Etableringsgebyr: Kr 99,- administrasjonsgebyr: Kr 45 ,- i mnd.
Årsrente 0%
Kjøpsforsikring med Klarna
Beregning: Det totale beløpet er Kr 3.234,- og den effektive renten 57,38% for denne betalingsplanen.
Vilkår

* 6 måneder
Eks. Kr 3.000,- 561,-/mnd. i 6 måneder
Etableringsgebyr: Kr 99,- administrasjonsgebyr: Kr 45,- /mnd
Årsrente 0%
Kjøpsforsikring med Klarna
Beregning: Det totale beløpet er Kr 3.369,- og den effektive renten 49,68% for denne betalingsplanen.
Vilkår

* 12 måneder
Eks. Kr 3.000,- 311,-/mnd. i 12 måneder
Etableringsgebyr: Kr 199,- administrasjonsgebyr: Kr 45,- /mnd
Årsrente 0%
Kjøpsforsikring med Klarna
Beregning: Det totale beløpet er Kr 3.738,96 og den effektive renten 52,19% for denne betalingsplanen.
Vilkår

* 24 måneder
Eks. Kr 3.000,- Kr 197/mnd. I 24 måneder
Etableringsgebyr: Kr 299,- administrasjonsgebyr:Kr 45,- /mnd
Årsrente 9,99%
Kjøpsforsikring med Klarna
Beregning: Det totale beløpet er Kr 4.736,88 ,- og den effektive renten 60,52% for denne betalingsplanen.
Vilkår

* 36 måneder
Eks. Kr 3.000,- Kr 151/mnd. I 36 måneder
Etableringsgebyr: Kr 299,- administrasjonsgebyr: Kr 45,- /mnd
Årsrente 9,99%
Kjøpsforsikring med Klarna
Beregning: Det totale beløpet er Kr 5.448,24 og den effektive renten 54,06% for denne betalingsplanen.
Vilkår

VILKÅR

Delbetaling fra Kr 95,- per måned!

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

  • Få alltid hjem varen før du betaler
  • Betal fra Kr 95,- i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
  • Kjøp nå – betal i slutten av neste måned
  • Ett administrasjonsgebyr på kr 45,- uansett antall kjøp
  • Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved et kjøp på f.eks. Kr 5.000,- tilkommer ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er Kr 45,- hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56 %. Prisen på kredittkjøpet blir da Kr 6.156,- med 12 delbetalinger på Kr 513,-. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet.
Det er alltid minimum Kr 95,- per måned.
Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst Kr 5.000,- . Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn Kr 5.000,- er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kreditgrense fremgår også på avtalens førsteside.
Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.
Allmenne vilkår finner du her.
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Kredittsjekk

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.
Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.
Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.
Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00. Ved tvist kan Kontohaver henvende seg til Allmänna reklamationsnæmnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm
www.klarna.no

Avtalen ingåes med Klarna direkte. Lumen-aMed har ingen kontroll over hvem som får tilbud om betalingsløsning og hvem som blir avist.