Medisinske injeksjonsbehandlinger

«På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også sende oss en  epost på post@lumenamed.no så kan vi svare på det du måtte lure på.»

Medisinske injeksjonsbehandlinger brukes også til en rekke andre formål enn kosmetisk behandling, deriblant behandling av migrene og hodepine, overdreven svetting, skjeling, anspent muskulatur og tanngnissing. 

Metoden er medisinsk godkjent i Norge og har blitt brukt mot forskjellige tilstander i mer enn 20 år.

Innhold

Close-up shot of redhead man with beard feeling pain in teeth, frowning and making suffering expression with closed eyes, touching cheek, having need to call dentist for curing decay or rotten tooth. Health and dental problems concept

Smerter i kjeven

Tanngnissing og kjevesmerter rammer nærmere 15% av befolkningen og kan gi skader på tenner og hodepine om morgenen.

Dette er en behandling vi har.

MIGRENE

Spenningshodepine

Mange migrene-pasienter opplever vansker med å finne en behandling som fungerer mot hodepinen, og stadig flere – både pasienter og leger – vender oppmerksomheten mot injeksjonsbehandlinger. En del av pasientene med migrene har nemlig en form for blandingshodepine, med spenningshodepine som utløsende årsak.

Ettersom migrene er en indre reaksjon, antas det at overaktive muskler i øvre ansikt, hodebunn og/eller nakke kan fremkalle migreneanfall. Ved å passivisere én eller flere av disse muskelområdene, vil dette i flere tilfeller kunne redusere og migrene-anfall.

Dette er en behandling vi har.

UNDERARM SVETTE

Underarmsvette

Overdreven svette, på fagspråket hyperhidrose, er en relativt vanlig tilstand. Det er helt ufarlig, men gir ofte sjenerende problemer som svettelukt og flekker på klærne. Injeksjonsbehandling av overdreven svette er en effektiv og langvarig behandlingen mot hyperhidrose. 

Dette er en behandling vi har.

SVETTE HENDER

Svette hender

Overdreven svette hender er ubehagelig og påvirker ofte pasienten sosialt. Små og store sammenkomster hvor det er sosialt forventet at man tar folk i hånden ungås ofte.

Injeksjonsbehandling på hender som sliter med overdreven svette kan hjelpe.

Vi behandler også overdrevne svette føtter.

Dette er en behandling vi har.

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Gregorius Dagssons gate 207,  Skien

org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert rynkeinjeksjon Skien.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert rynkeinjeksjon og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  rynkeinjeksjon Porsgrunn, Skien og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.