Innhold

Medisinsk botox

Botox brukes også til en rekke andre formål enn kosmetisk behandling, deriblant behandling av migrene og hodepine, overdreven svetting, skjeling, anspent muskulatur og tanngnissing. Varighet ca 3-6 mnd.

Metoden er medisinsk godkjent i Norge og har blitt brukt mot forskjellige tilstander i mer enn 20 år.

Close-up shot of redhead man with beard feeling pain in teeth, frowning and making suffering expression with closed eyes, touching cheek, having need to call dentist for curing decay or rotten tooth. Health and dental problems concept

Kjevegnissing / kjevesmerter

Tanngnissing og kjevesmerter rammer nærmere 15% av befolkningen og kan gi skader på tenner og hodepine om morgenen.

Botox er en nervegift som benyttes som medisin. Virkningen av medisinen er at den hemmer nervesignalene som forsyner muskulaturen i området hvor den injiseres. Slik kan Botox redusere den anspente muskulaturen og redusere plagene dine.

MIGRENE

Migrene / Spenningshodepine

Mange migrene-pasienter opplever vansker med å finne en behandling som fungerer mot hodepinen, og stadig flere – både pasienter og leger – vender oppmerksomheten mot muskelavslappende lindring. En del av pasientene med migrene har nemlig en form for blandingshodepine, med spenningshodepine som utløsende årsak.

Ettersom migrene er en indre reaksjon, antas det at overaktive muskler i øvre ansikt, hodebunn og/eller nakke kan fremkalle migreneanfall. Ved å passivisere én eller flere av disse muskelområdene, vil dette i flere tilfeller kunne redusere og migrene-anfall.

UNDERARM SVETTE

Underarmsvette

Overdreven svette, på fagspråket hyperhidrose, er en relativt vanlig tilstand. Det er helt ufarlig, men gir ofte sjenerende problemer som svettelukt og flekker på klærne. Injeksjonsbehandling av overdreven svette er ent effektiv og langvarig behandlingen mot hyperhidrose. 

SVETTE HENDER

Svette hender

Overdreven svette hender er ubehagelig og påvirker ofte pasienten sosialt. Små og store sammenkomster hvor det er sosialt forventet at man tar folk i hånden ungås ofte.

Injeksjonsbehandling med botox på hender som sliter med overdreven svette vil hjelpe.

Vi behandler også overdrevne svette føtter.

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Storgata 161, porsgrunn

Org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert botox Porsgrunn.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert Botoxbehandling og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  botox Porsgrunn og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.