Innhold

Rynkebehandling med injeksjoner

Behandlingen utføres ved at en gitt dose Muskelavslappende medisin sprøytes inn under huden i det aktuelle området som ønskes behandlet. Mengden  bestemmes av hvilket område som skal behandles eller hvilken effekt behandlingen skal ha. En fordel med bruk av muskelavslappende medisin er at effekten er forbigående.

Effekten varer i gjennomsnitt ca 2-5 måneder, noe kortere etter førstegangs behandling, og avtar over tid. Ved gjentatte behandlinger vil varigheten bli noe lenger siden den behandlede muskel forbigående mister noe av styrken sin ved å være lammet over tid. Akkurat som alle andre muskler som ikke blir brukt på en stund.

Varigheten av behandlingen er avhengig av hvor sterk muskelen i det behandlede området er og øker typisk ved gjentatt behandling av området. For å vedlikeholde og oppnå optimal effekt bør en regne med å måtte gjenta injeksjonene 2-3 ganger i året.

Virkningen begynner ikke umiddelbart og etter injeksjonen er satt tar det 2-3 dager før injeksjonen begynner å virke, og inntil 7 dager før full effekt.

Close-up shot of redhead man with beard feeling pain in teeth, frowning and making suffering expression with closed eyes, touching cheek, having need to call dentist for curing decay or rotten tooth. Health and dental problems concept

Sinnarynka

Mange sliter med kraftig muskulatur mellom øyne som etter hvert vil danne den beryktede «sinnarynka». Mange vil oppleve at denne rynken/linjen opptrer og blir mer fremtredende med årene, som en naturlig del av aldringsprosessen. Dette oppstår på grunn av gjentatte muskelkontraksjoner, hvor det hos noen setter seg som en “statisk linje” i overhuden.

I faglitteraturen beskrives området som glabella, primært bestående av musklene corrugator, depressor supercilii og procerus. Samtlige av disse musklene trekker ned og sammen, og skaper sinnarynken.

Sinnarynken kan man forebygge og behandle med toksin. Toksinet får musklene i det aktuelle området til å slappe av, og linjen vil avta og forhåpentligvis forsvinne helt med tid.

 

pannerynker

Pannelinjer

Pannemuskelen (Frontalis) er den eneste muskelen i ansiktet som trekker oppover, og hovedoppgaven er å løfte på øyenbrynene. Denne bevegelsen vil over tid danne pannelinjer i varierende grad.

Behandling med toksin er den beste og mest effektive behandlingen av pannelinjer.
Behandling med toksin får pannemuskelene til å slappe av, og linjene blir glattet ut. Ved behandling av pannelinjer er det viktig å vite at øyenbrynene kan bli et par milimeter lavere, ettersom pannemuskelen får redusert løftekraft. Derfor kombineres denne behandlingen gjerne sammen med behandling av sinnarynka og øyebrynsløft.

KRÅKETÆR

Kråketær / smilerynker

Kråketær er de små hudlinjene som begynner ved øyekroken og brer seg ut mot sidene. Linjene synes best når en person smiler, ved at den ytre delen av orbicularis oculi muskelen trekker seg sammen. Over tid vil disse linjene ofte bli dypere, bre seg lengre utover, og sette seg permanent også synes når personen ikke smiler.

Den mest effektive behandlingen for kråketær er rynkeinjeksjoner. Noen små injeksjoner ved hjelp av en meget tynn nål utføres på utsiden av øyemuskelen hvor linjene synes når du smiler. 

Merk at linjene ikke forsvinner helt innerst ved øyet av mimikkgrunner.

Healthy-and-Refreshing-Summer-Snacks-62

Røykerynker

Periorale rynker, også kalt røykelinjer, er fine eller dypere linjer som oppstår rundt munn og lepper.

Disse kan fjernes med rynkeinjeksjoner om de ikke er blitt for dype. Ved linjer som virkelig har satt seg vil effekten bli best med en kombinasjonsbehandling av filler satt med blanchingteknikk og rynkeinjeksjoner. Merk at både filler og rynkeinjeksjoner vil vare litt kortere tid på dette området siden muskelen er mye i bruk når man prater.

Brow lift botox nouvique Medical

Øyebrynsløft

Øyebrynsløft med injeksjon kan være spesielt effektivt hos de som har lavthengende øyebryn fra før. Muskelhemmende medisin injiseres i musklene som er med på å trekke øyebrynsområdet nedover og en oppnår at øyebrynene løftes litt opp.

 

surmunn

Sur munn

Sur munn» (Marionettelinjer) er noe mange sliter med når ansiktet begynner å eldes.
Når man eldes er det vanlig med tap av volum i ansiktet.
Muskelaktivitet over mange år, er med på at munnvikene begynner å henge og dype furer/linjer i munnvikene dannes.

Om marionettlinjene er dype og ikke bare drar munnviken nedover vil en kombinasjonsbehandling med filler og muskelhemmende injeksjoner gi best resultat.

Treat+a+Gummy+Smile+at+NuYou+by+Nicole

Tannkjøttsmil / gummy smile

Tannkjøttsmil betyr at man viser mye tannkjøtt når man smiler. Dette kommer av at man har en overaktiv muskel i overleppen.

Behandling med muskelhemmende injeksjon vil hemme nerveimpulsen til de mimiske musklene, som styrer overleppen. Deretter vil disse musklene slappe av, så tannkjøttet blir mindre synlig når man smiler.

platysma-before

Platysmabåndbehandling

Platysma er en tynn muskel som går langs halsen og inneholder vertikale platysma-bånd (halskjeder), som blir mer synlige med alderen. De blir spesielt tydelige når du strammer underkjeven. Folk som trener mye lider ofte av fremtredende platysma-bånd. Dette fører til at ansiktshuden trekkes ned mot halsen.

En rekke injeksjoner med muskelhemmende vil kunne motvirke det meste av denne effekten.

(obs! prises som tre områder)

BANNER 2021

Nefertitiløft

En stram platysmamuskel (langs halsen) kan dra huden langs kjevepartiet nedover og kjeven blir mindre markert. Ved behandling med muskelhemmende injeksjon i platysma og i kjevelinjen blir muskelen avslappet og trekkes naturlig oppover, dette skaper en mer definert kjevelinje.

(obs! prises som tre områder)

18

Appelsinhake

Appelsinhake er den ruglete og ujevne formen haken får ved bruk av ansikstmimikk i området. Dette kan være mest opplagt når en snakker. Når vi blir eldre og mister bein og bløtvev i ansiktet, kan haken hos noen bli mindre glatt, og få ett mer appelsinhudlignende utseende.

Muskelhemmende injeksjoner kan hjelpe med dette problemet.

masseter-bAcolour-768x500

Firkantet ansikt

Overaktive tyggemuskler kan gi firkantet ansikt. Massetermusklene kan behandles med muskelavslappende injeksjoner for å redusere størrelse/form av nedre del av ansiktet. Små injeksjoner  med en veldig fin nål brukes for å få musklene til å «slappe av» og gjør dermed at musklene blir mindre over tid. Dette fører på sikt til et slankere og mindre kvadratisk nedre ansikt.

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Storgata 161, porsgrunn

org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert rynkeinjeksjon Porsgrunn.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert rynkeinjeksjon og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  rynkeinjeksjon botox Porsgrunn og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.