Innhold

Injeksjonsbehandlinger mot linjer i ansiktet

«På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også sende oss en  epost på post@lumenamed.no så kan vi svare på det du måtte lure på.»

Close-up shot of redhead man with beard feeling pain in teeth, frowning and making suffering expression with closed eyes, touching cheek, having need to call dentist for curing decay or rotten tooth. Health and dental problems concept

Linjer mellom øyebryn

Mange sliter med kraftig muskulatur mellom øyne som etter hvert vil danne uønskede linjer. Mange vil oppleve at disse linjene opptrer og blir mer fremtredende med årene, som en naturlig del av aldringsprosessen. Dette oppstår på grunn av gjentatte muskelkontraksjoner, hvor det hos noen setter seg som en “statisk linje” i overhuden.

I faglitteraturen beskrives området som glabella, primært bestående av musklene corrugator, depressor supercilii og procerus. Samtlige av disse musklene trekker ned og sammen, og skaper linjene mellom øyebryn.

Denne kan vi behandle.

 

pannerynker

Linjer i pannen

Pannemuskelen (Frontalis) er den eneste muskelen i ansiktet som trekker oppover, og hovedoppgaven er å løfte på øyenbrynene. Denne bevegelsen vil over tid danne pannelinjer i varierende grad.

Denne kan vi behandle.

KRÅKETÆR

Linjer ved siden av øynene

Dette er de små hudlinjene som begynner ved øyekroken og brer seg ut mot sidene. Linjene synes best når en person smiler, ved at den ytre delen av orbicularis oculi muskelen trekker seg sammen. Over tid vil disse linjene ofte bli dypere, bre seg lengre utover, og sette seg permanent også synes når personen ikke smiler.

Denne kan vi behandle.

Merk at linjene ikke forsvinner helt innerst ved øyet av mimikkgrunner.

Healthy-and-Refreshing-Summer-Snacks-62

Linjer på overleppen

Periorale rynker, er fine eller dypere linjer som oppstår rundt munn og lepper.

Denne kan vi behandle med kombinasjonsbehandling.

Brow lift botox nouvique Medical

Øyebrynsløft

Øyebrynsløft med injeksjon kan være spesielt effektivt hos de som har lavthengende øyebryn fra før. 

Denne behandlingen har vi.

 

surmunn

Nedadgående munnviker

Marionettelinjer er noe mange sliter med når ansiktet begynner å eldes.
Når man eldes er det vanlig med tap av volum i ansiktet.
Muskelaktivitet over mange år, er med på at munnvikene begynner å henge og dype furer/linjer i munnvikene dannes.

Denne kan vi behandle med kombinasjonsbehandling.

Treat+a+Gummy+Smile+at+NuYou+by+Nicole

Smil som viser for mye tannkjøtt

Tannkjøttsmil betyr at man viser mye tannkjøtt når man smiler. Dette kommer av at man har en overaktiv muskel i overleppen.

Denne behandlingen har vi.

platysma-before

Platysmabåndbehandling

Platysma er en tynn muskel som går langs halsen og inneholder vertikale platysma-bånd (halskjeder), som blir mer synlige med alderen. De blir spesielt tydelige når du strammer underkjeven. Folk som trener mye lider ofte av fremtredende platysma-bånd. Dette fører til at ansiktshuden trekkes ned mot halsen.

Denne behandlingen har vi.

(obs! prises som tre områder)

BANNER 2021

Nefertitiløft

En stram platysmamuskel (langs halsen) kan dra huden langs kjevepartiet nedover og kjeven blir mindre markert. Ved behandling med injeksjon i platysma og i kjevelinjen blir muskelen avslappet og trekkes naturlig oppover.

(obs! prises som tre områder)

18

Sterk muskelaktivitet i hake

Dette vises med den ruglete og ujevne formen haken får ved bruk av ansikstmimikk i området. Dette kan være mest opplagt når en snakker. Når vi blir eldre og mister bein og bløtvev i ansiktet, kan haken hos noen bli mindre glatt, og få ett mer appelsinhudlignende utseende.

Denne behandlingen har vi.

masseter-bAcolour-768x500

Firkantet ansikt

Overaktive tyggemuskler kan gi firkantet ansikt. Massetermusklene kan behandles med injeksjoner for å redusere størrelse/form av nedre del av ansiktet. Små injeksjoner  med en veldig fin nål brukes for å få musklene til å «slappe av» og gjør dermed at musklene blir mindre over tid. Dette fører på sikt til et slankere og mindre kvadratisk nedre ansikt.

Denne behandlingen har vi.

- Kunnskap gir trygghet -

post@lumenamed.no

Gregorius Dagssons gate 207,  Skien

org: 927 030 268

Våre behandlinger blir utført av kosmetiske leger og injeksjonsspesialist. Dette gir deg som klient trygghet om at du får behandling utført på en forsvarlig måte av noen med lang utdannelse og kompetanse innenfor feltet. Vi gir også avanserte fillerbehandlinger, leppefiller og avansert rynkeinjeksjon Skien.

Alle våre kosmetiske-injeksjonsbehandlinger inkludert rynkeinjeksjon og leppefiller har 20 års aldersgrense.

Vi gir fillerbehandling,  rynkeinjeksjon Porsgrunn, Skien og har kunder fra hele fylket og nabofylkene. Alle våre behandlere er kosmetiske leger og Injeksjonsspesialister.